Najaarsfeesten

27-09-2018
27 en 28 september 2018
De komende weken worden de najaarsfeesten in Lisse gehouden. Daar worden we als school in het dorpscentrum op een indringende en onrustige manier mee geconfronteerd.
De school is slecht bereikbaar. Het is heel onrustig, veel verkeer, opbouwen van markt- en kermiskramen. Dit alles heeft impact op de kinderen en komt het werk niet ten goede. We doen een beroep op alle ouders om bij het halen en brengen extra alert te zijn in verband met de veiligheid.
 
We maken u erop attent dat het parkeerterrein naast de school, het zgn. Heemskerkterrein, vanaf dinsdag 18 september, 19.00 uur is afgesloten. We handhaven de gebruikelijke ingangen. Concreet verandert er aan het halen en brengen van de kinderen daarmee niets. Maar u moet er wel goed op letten dat het lastig zal zijn om een parkeerplekje te vinden. We willen u heel dringend vragen hierbij geen overlast te bezorgen en de veiligheid er niet onder te laten lijden.
 
Maandag 24 september mogen alle kinderen overblijven zonder overblijfstrip in verband met de drukte van de jaarmarkt. Om te voorkomen dat de kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 in de grote stroom van mensen 'zoek raken', vragen we u hen deze week op te halen in de klas.
 
Donderdag 28 en vrijdag 29 september is de school gesloten.