Schoolbasketbaltoernooi

27-12-2018
27 december 2018
De basketbalverenigingen uit Hillegom en Lisse organiseren ook dit jaar weer een 3 tegen 3 schoolbasketbaltoernooi voor leerlingen van de groepen 5 t/m 8. Het toernooi wordt gehouden op donderdag 27 december 2018 in sportcentrum 'de Waterkanten' in Lisse (Sportlaan 21). Alle scholen uit Lisse, Lisserbroek, Hillegom, De Zilk en Bennebroek ontvangen deze uitnodiging.

Er wordt gespeeld in blokken van 2 à 3 uur waarbij we beginnen met groep 5 en eindigen met groep 8. De kosten voor deelname zijn slechts €1,- per kind.

Inschrijven voor deelnemers online
Nieuw dit jaar is dat kinderen zich online kunnen aanmelden. Via de website van BV Lisse bijvoorbeeld of via social media posts doen we oproepen om in te schrijven.
Inschrijflink voor deelnemers

Extra trainingen voor het toernooi
Kinderen kunnen voorafgaand aan het toernooi 3 basketbaltrainingen 3 training volgen in Sportcentrum “de Waterkanten” tijdens het naschools sportaanbod! Maandag 3, 10 en 17 december van 15.45 – 17.00 uur aan de Sportlaan 21 in Lisse. Kosten bedragen € 2,50 per keer. Je kunt je van tevoren aanmelden via de website van de buurtsportcoach Lisse 

Contact
Vragen of opmerkingen kun je mailen naar schoolbasketbal.lisse@gmail.com.

Met sportieve groeten,
Bas Staats
Paul de Bree
Mariëlle de Winter
Marlies Goldenberg