Koningsspelen

26-04-2019
26 april 2019
Op vrijdag 26 april vieren we samen met de andere Lissese scholen de Koningsspelen. We beginnen deze dag met een feestelijke opening bij de vlag, aan de voorkant van de school.
Komt u ook meezingen? Hartelijk welkom!!

Voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 volgt er dan een Koningsontbijt.
Groep 1 en 2 hebben hun sportdag; voor de groepen 3 en 4  zijn er spelletjes georganiseerd in Speeltuin Marijke.
Voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 eindigt de schooldag op de gewone tijd; 12.15 uur.
 
De kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hebben na de feestelijke opening het gewone ochtendprogramma in de klas. Rond 11.45 uur is er voor hen de Koningslunch. Daarna gaan de kinderen van groep 5 en 6 richting de Spartaan en de kinderen van groep 7 en 8 naar sportpark Ter Specke. Hier worden spelletjes georganiseerd door verschillende verenigingen.
  De kinderen die met de bus naar school gaan, worden door collega's van en naar het sportveld gebracht, zodat ze op tijd zijn voor de bus. De andere kinderen kunnen naar huis gaan/opgehaald worden wanneer het programma afgelopen is; rond 14.30 uur.
  's Middags is er voor iedereen een koek en een pakje drinken. De kledingvoorschriften zijn hetzelfde als tijdens de sportdag. Bij het sportpark is er gelegenheid om te kleden. Wilt u zelf letten op warme kleding/zonnebrand, afhankelijk van het weer?